Zelfstandig werkend kok gezocht!

Liefdevolle-aandacht-933x640

Zelfstandig werkend kok gezocht!

 

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in het centrum van Utrecht? In een klein maar enthousiast team? Dat komt mooi uit! Wij hebben namelijk plek in de keuken en zijn op zoek naar jou!

Een mooie uitdaging
Als Zelfstandig Werkend Kok bij De Kleine Parade ligt een mooie uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak. Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. Daarbij behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiënevoorschriften tot je werkzaamheden.

Wat bieden wij:
parttime dienstverband van 24 uur binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2169,- en maximaal €2667,42 (schaal VI) o.b.v een fulltime dienstverband.
Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie
gecontracteerde zorgverzekeraars
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
Gezellige teamuitjes en borrels
Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:
Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring
Productkennis
Relevante werkervaring is een pré
Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken
Je houdt van gezelligheid en vooral lekker koken! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Waar kom je te werken?
In het gezelligste horecastraatje van Utrecht zit restaurant De Kleine Parade. De gast van De Kleine Parade heeft eindeloze mogelijkheden hoe ze een avond uit kunnen beleven. Met meerdere kleine gerechten die gedeeld kunnen worden, wijnen proeven, alles moet lukken. Het grenzeloos proeven kan je ook terug vinden in de kaart, van Peruaanse ceviche, Aziatische technieken en Franse invloeden. Iedereen, van de hoge tafel achterin de hoek tot de tafel voorin aan het raam, krijgt dezelfde liefde en aandacht op het bord en aan tafel.

De Kleine Parade is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

Interesse?
Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar 3hs@axivatehoreca.nl t.a.v. Cathelijne Scholten en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Restaurant De Kleine Parade