Toppers voor in de bediening gezocht (oproepbasis)!

Schermafbeelding-2021-03-09-om-21.22.46-1140x622 (1)

Toppers voor in de bediening gezocht (oproepbasis)!

Op zoek naar een leuke (bij)baan in de gezelligste horecastraat van Utrecht? Mooi, want we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Een mooie uitdaging

De Kleine Parade zoekt medewerkers bediening op oproepbasis! Allrounders, die zich gemakkelijk bewegen in een omgeving die nooit stilstaat. Zowel achter de bar als in de bediening ben jij op je plek. Daarnaast werk je niet alleen maar bij De Kleine Parade, maar kun je ook ingezet worden bij tapasbar Vintage, restaurant De Markt en BREN!, een super veelzijdige functie dus!

 

De Kleine Parade biedt:

– Een afwisselende baan op oproepbasis, in een gezellig team waarbij je op een leuke manier een zakcentje kunt verdienen!
– Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring met daar bovenop een aantrekkelijke fooi
– Flexibiliteit in het bepalen van jouw eigen werkdagen
– Direct uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegeld
– Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
– Een onboardingstraject waarbij jij ons, de organisatie en de fijne kneepjes van het vak leert kennen. Zo sta jij in no time zelfverzekerd aan tafel
– Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen

 

So far, so good? Lees dan nog even verder…

 

Van jou verwachten wij:

– Je hebt ervaring met horeca als bar- of bedieningsmedewerker of wilt hier graag in leren!
– Je bent flexibel inzetbaar
– Je bent een teamplayer en stressbestendig
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Waar kom je te werken?

In het gezelligste horecastraatje van Utrecht zit restaurant De Kleine Parade. De gast van De Kleine Parade heeft eindeloze mogelijkheden hoe ze een avond uit kunnen beleven. Met meerdere kleine gerechten die gedeeld kunnen worden, wijnen proeven, alles moet lukken. Het grenzeloos proeven kan je ook terug vinden in de kaart, van Peruaanse ceviche, Aziatische technieken en Franse invloeden. Iedereen, van de hoge tafel achterin de hoek tot de tafel voorin aan het raam, krijgt dezelfde liefde en aandacht op het bord en aan tafel.

 

De Kleine Parade is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

 

Interesse?

Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar 3hs@axivatehoreca.nl t.a.v. Cathelijne Scholten en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

 

 

Restaurant De Kleine Parade