Groepen

Een groepsdiner bij De Kleine Parade
Heb je iets te vieren? Of ben je met een groep vrienden op zoek naar een leuke plek in Utrecht om te eten? In de bekende Drieharingstraat, in hartje Utrecht, bevindt zich De Kleine Parade. Een uniek restaurant waar je je als groep kunt laten verrassen door de heerlijkste producten en specialiteiten van de koks. Een heerlijke avond tafelen met een Parade aan kleine gerechtjes.

Mogelijkheden voor groepsdiner
Geniet tijdens het groepsdiner van de heerlijkste gerechten die worden bereid door onze koks. Wij hebben een uitgebreide menukaart met koude en warme shared dining gerechtjes. Maar natuurlijk kun je je ook laten verrassen door te kiezen voor een drie-, vier- of vijfgangen verrassingsmenu. Waar je ook voor kiest, je zult sowieso verrast zijn door de bijzondere gerechtjes die gemaakt worden. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide kaart met wereldse wijnen die heel goed combineren met de gerechtjes. En natuurlijk vertellen we je maar al te graag welke wijnen we aanbevelen.

Het restaurant afhuren?
Voor grotere groepen bieden we ook de mogelijkheid om ons restaurant in de middag af te huren, op aanvraag en beschikbaarheid. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je een bedrijfsborrel wilt organiseren of iets te vieren hebt. Neem telefonisch (030-2003909) of via e-mail (info@dekleineparade.nl) contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren voor een groep
Wil je direct reserveren voor een groepsdiner in restaurant De Kleine Parade? Dat kan online via onze handige reserveerpagina. Als je vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen.