Menukaart

Sfeervol dineren – het menu
In ons restaurant aan de Drieharingstraat kun je sfeervol kunt genieten van de heerlijkste producten en specialiteiten van de koks. Creëer je eigen Parade op tafel met verschillende kleine gerechtjes of laat je verrassen door onze koks met een drie-, vier- of vijfgangen verrassingsmenu.

Onze menukaart
Op deze pagina kun je onze actuele menukaart bekijken. Onze koks bereiden de heerlijkste warme en koude shared dining gerechtjes. Van vis tot vlees en vegetarisch. En natuurlijk mag een dessert ook niet ontbreken. Restaurant De Kleine Parade is dé plek voor fijnproevers die niet één, maar het liefst zoveel mogelijk gerechtjes proeven.

DKP NL Menukaart

Je kunt de pdf downloaden door hier te klikken.

Laat je verrassen
Kun je niet kiezen uit onze kaart? Onze koks kunnen als voorproefje een plateau voor je samenstellen met verschillende gerechtjes van de kaart. En natuurlijk kun je ook kiezen voor een verrassingsmenu. Geef aan waar je niet van houdt en onze koks komen met verrassende gerechten op tafel.

Wijntje erbij?
Houd je van een lekker wijntje bij je eten? Dat is geen probleem met onze uitgebreide wijnkaart met diverse wereldse wijnen. En wij kunnen natuurlijk ook adviseren wat de lekkerste wijn-spijscombinaties zijn. Bekijk alvast onze drankkaart.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Ga dan naar onze reserveerpagina en maak heel eenvoudig online een reservering. Maar je kunt ook bellen naar 030-2003909 of mailen naar info@dekleineparade.nl.