Privacy Verklaring

PRIVACY POLICY

 

 De Kleine Parade  hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.  De Kleine Parade  houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als bedrijf  De Kleine Parade  zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op Dekleineparade.nl. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

De Kleine Parade

Drieharingstraat 2
3511 BJ Utrecht
T: 030 743 19 15
E: info@dekleineparade.nl

WAARVOOR VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonsgegevens worden door  De Kleine Parade  verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om (contact)aanvragen via de website te beantwoorden;
  • Het verwerken van reserveringen;
  • Het versturen van nieuwsbrieven;
  • Het versturen van aanbiedingen;
  • Het beveiligen van onze eigen website;
  • Het voldoen aan wettelijke administratieve verplichtingen;
  • Het verzamelen van feedback.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Bedrijfsnaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Ip adres.

VERSTREKKING AAN DERDEN

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het aannemen van reserveringen;
  • Het verzorgen van een reserveringssysteem;
  • Het verzorgen van onze interne communicatie via Horeko;
  • Het verzorgen van onze loonadministratie via Cobra;
  • Het verzorgen van de adminstratie via Exact;
  • Het verzorgen van financiële administratie via Vectron kassasysteem;
  • Het verzorgen van de internet omgeving voor ons kantoor;
  • Het verzorgen van onze (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven via Mailchimp;
  • Het verzorgen van onze hosting omgeving waarop onze website draait;
  • Het verzorgen van onze online marketing via Online-Exposure;
  • Het beheer van onze website via JijOnline;

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

BEWAARTERMIJN

De Kleine Parade  bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

BEVEILIGING

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens  De Kleine Parade  van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

KLACHTEN

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

 

COOKIES

De website dekleineparade.nl plaatst cookies. Dit gebeurt direct als u de website bezoekt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Ze worden gebruikt om deze website van De Kleine Parade  beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren. De Kleine Parade  gebruikt deze data niet op individueel persoons- of computerniveau en kan deze daarom niet herleiden tot een pc of individu. Op deze pagina vind je ons cookiebeleid en een lijst van cookies die geplaatst worden door Dekleineparade.nl.

Sinds 5 juni 2012 is de nieuwe cookiewetgeving van kracht. Dit houdt in dat elke website die bezoekersgedrag meet en gegevens daarover vastlegt in bijvoorbeeld cookies (en dat zijn vrijwel alle websites) zich dient te houden aan de nieuwe cookiewetgeving. Deze wet is bedoeld voor alle websites in Nederland en websites die zich richten op de Nederlandse markt. Voor elke niet-functionele cookie moet toestemming gegeven worden. Een functionele cookie is bijvoorbeeld het onthouden van inloggegevens of producten die in het winkelmandje zitten. Niet-functionele cookies zijn bijvoorbeeld cookies van Youtube of Vimeo.

Vanaf 25 mei 2018 heeft u een keuze of u cookies accepteert of niet. U kunt alle niet functionele cookies afwijzen. Functionele cookies worden sowieso geplaatst. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren. Wanneer u deze cookies afwijst wordt sommige inhoud in de website niet getoond. Denk daarbij aan Youtube filmpjes en Vimeo filmpjes. In de geblokkeerde inhoud kunt u alsnog de cookies accepteren zodat de inhoud zichtbaar wordt.

Op dekleineparade.nl maken we gebruik van de volgende cookies:

  1. Functionele cookies
    Noodzakelijke cookies: om naar behoren te kunnen surfen door de website, maken we gebruik van cookies. Voorbeelden van functionele cookies: Je pc onthoudt dat je bent ingelogd wanneer je een account hebt op deze site. WordPress plaatst meerdere cookies om de website goed te laten werken. De Icegram plugin die pop-ups met deals laat zien, onthoudt in een cookie of je de deal hebt weggeklikt. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming te vragen. Deze cookies zijn nooit gekoppeld aan advertentie platforms.
    2. Cookies voor websitestatistieken
    Wij maken bij dekleineparade.nl gebruik van een systeem (Google Analytics) om te analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, via welke browser mensen surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), via welke kanalen je onze website vindt etcetera. Op basis daarvan kunnen we de site en de prestaties verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie je bent, maar alleen om je bezoek aan onze site te analyseren. Wij anonimiseren de data in Google Analytics en delen de data uit Google analytics niet met andere Google producten, hun medewerkers of andere derden. Omdat we de data anonimiseren en niet op gebruikersniveau kunnen en willen gebruiken plaatsen we deze cookies zonder toestemming. Het doel van deze cookies is dus alleen het website gebruik bij te houden en niet de gebruikers ervan te volgen.
    3. Cookies van externe partijen
    Wij maken gebruik van inhoud van andere websites. Deze websites van derden plaatsen hun eigen cookies. Deze blokkeren we totdat je daar toestemming voor hebt gegeven. Op Dekleineparade.nl zijn dat Youtube en Google maps.

Wil je je toestemming voor cookies weer intrekken? Dan kan dat via de volgende link:

Ook al slaan de cookies geen persoonlijke informatie op, kan het toch zijn dat je niet wilt dat je bezoek gevolgd wordt. Het is mogelijk om het opslaan van cookies in je browser uit te schakelen. Let wel op, het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen!
Cookies uitzetten:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Alleen advertentiecookies uitzetten:
Als je geen third-party cookies wilt, dan kun je je daarvoor afmelden via de zogenoemde opt-out regeling op Your online choices.